stigmi

Διαγραφή λογαριασμού

Last updated Ιούλιος 2026

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Stigmi — και όλα τα δεδομένα του — μέσα από την εφαρμογή, χωρίς να χρειάζεται να μας γράψετε.

Διαγραφή μέσα από την εφαρμογή

Ανοίξτε το Stigmi, συνδεθείτε και πηγαίνετε: Ρυθμίσεις → Διαγραφή λογαριασμού. Ισχύει και για iOS και για Android.

Τι διαγράφεται

Ο λογαριασμός σας, οι γιορτές που σας ανήκουν και όλες οι φωτογραφίες τους διαγράφονται οριστικά. Φωτογραφίες που τραβήξατε ως καλεσμένος/η σε γιορτή άλλου ζευγαριού παραμένουν στη γκαλερί της γιορτής, αποσυνδεδεμένες από τον λογαριασμό σας. Η διαγραφή δεν μπορεί να αναιρεθεί.

Χωρίς πρόσβαση στην εφαρμογή;

Στείλτε μας email από τη διεύθυνση του λογαριασμού σας και θα κάνουμε τη διαγραφή για εσάς μέσα σε 30 ημέρες: hello@stigmi.app